Artikler om organisation, ledelse og samarbejde

Undgå destruktive konflikter


Undgå destruktive konflikter med konflikttrappen. Konflikttrappen er en af de mest anvendte modeller til at forstå konflikter og hvordan de udvikler sig. Hvordan bruger man konflikttrappen som et redskab til at navigere i konflikter, finde løsninger og træffe beslutning om, hvordan man skal handle?


Uenighed er fyldt med muligheder, hvis det bringes i spil på den rette måde og med fokus på, at konflikter ikke må udvikle sig.

Hvordan taler man om motivation med sine medarbejdere?


Taler vi nok om motivation i arbejdslivet? Eller er det et tabu på din arbejdsplads? Motivation er en ressource med direkte indvirkning på vækst, resultater og bundlinje. 

Ledelse af mennesker i projektsamarbejde


Projektledelse lægger ofte fokus på planlægnings- og styringsværktøjer, modeller og software, men projektledelse handler også om at få mennesker til at samarbejde, koordinere deres bestræbelser på projektet og bevæge sig i samme retning. Kan du lede mennesker i projekter? Kom på 3 dages kursus i kommunikation, samarbejde og teamledelse i rammen af projektet. 

Krokodiller i forandringsprocesser


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.