Organisationssociolog

Mikkel Mojo Møller Johansen


Kvantitative og kvalitative analyser af organisation, kommunikation, ledelse og samarbejde. Kurser i kommunikation og samarbejde. Facilitetering af udviklingsprojekter, narrativ coaching og team-supervision. 

Selvstændig konsulent og iværksætter gennem 15 år

Jeg er utrolig taknemmelig for de mange erfaringer, mine kunder har givet mig adgang til gennem deres tillid til mine underviserkompetencer, mine analytiske evner og mine skøre ideer. Jeg har undervist et enormt antal medarbejdere i en bred række af både offentlige og private organisationer og virksomheder. Direktører, pædagoger, jurister, nødhjælpsarbejdere, HR-chefer, konsulenter, ingeniører og mange andre. Gennem kvalitative interview, spørgeskemaundersøgelser og fokusgrupper har jeg skabt et vidensgrundlag for mine kunder, der har givet afsæt for et samarbejde om medarbejderpolitikker, strategiudvikling og -implementering samt konkret og mærkbar udvikling af kommunikation og samarbejde i organisationen. 


Jeg er sociolog, sprogofficer, proceskonsulent og narrativ coach. Ofte får jeg lov at kombinere mine forskellige baggrunde i mine projekter. Jeg undersøger det eksisterende gennem både kvantitative og kvalitative analyser med konkrete anbefalinger. Jeg faciliterer processer, hvor organisationer udvikler sig og menneskene finder et fælles mål og en fælles vej dertil. Jeg gennemfører samtaler og supervision med individer og teams, der har brug for en udenforstående at tale med om deres samarbejde med hinanden og med andre. Kurser gør en forskel, når der i læringskonteksten tages højde for anvendelseskonteksten. Jeg holder kurser med fokus på praksisnærhed, træning og transfer gennem adfærdsdesign. Jeg elsker at undervise i kommunikation, især når kommunikation er svært og  konfliktfyldt. 


Uanset hvad målet og rammen er, fokuserer jeg på praksis, på fællesskaber, på inddragelse og på ejerskab.


Mikkel Mojo Møller Johansen,

Ejer af Mojo Advice